Esquí

Absències i reaparicions

Esquí alpí. La copa del món comença aquest cap de setmana a Soelden sense Marcel Hirscher, pendent de recuperar-se d’una lesió, però amb l’esperada tornada de Lindsey Vonn

La copa del món d’esquí alpí comença aquest cap de setmana a Soelden (Àustria) amb l’absència destacada de Marcel Hirscher i amb un calendari marcat pels Jocs Olímpics de Pyeongchang. L’austríac va superar la temporada passada el rècord de títols (5) que compartia amb el luxemburguès Marc Girardelli i es va convertir, en solitari, en l’esquiador més llorejat de la història del circuit masculí (6). Hirscher es perdrà la primera prova a causa de la fractura del turmell esquerre que es va fer al principi d’agost i no tornarà a competir almenys fins a l’eslàlom de Levi (12 de novembre). Tampoc seran a Soelden dos il·lustres com el noruec Aksel Lund Svindal i el suís Carlo Janka, que aquesta setmana s’ha trencat els lligaments encreuats.

En dones, la notícia és la reaparició de la nord-americana Lindsey Vonn després de deixar enrere una llarga llista de lesions. Vonn aspira a recuperar el domini del circuit femení, però per fer-ho haurà de batre la seva compatriota Mikael Shiffrin, que l’any passat es va imposar clarament. Sense oblidar, però, la suïssa Lara Gut, que l’hivern passat es va lesionar quan anava líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)