Handbol

La renovada Espanya es prova contra Alemanya

Handbol. Disputarà dos amistosos per celebrar els 100 anys de l’inici de l’handbol a Alemanya. Hi ha sis jugadors catalans i dos debutaran

La renovada selecció espanyola, que dirigeix l’entrenador català Jordi Ribera, es posarà a prova aquest cap de setmana a Alemanya amb la disputa de dos partits amistosos. Amb motiu de la commemoració dels 100 anys de l’inici de l’handbol a Alemanya, la selecció local i l’espanyola s’enfrontaran avui a Magdeburg (14.15 h) i demà a Berlín (14.30 h). Aquests dos partits amistosos enfronten els finalistes del darrer campionat d’Europa de l’any 2016, en què Alemanya va ser campiona en derrotar Espanya en la final. Totes dues seleccions s’estan rejovenint i presentaran forces novetats.

En el combinat de Jordi Ribera hi ha quatre jugadors que debutaran amb la selecció estatal: Sergey Hernández (Anaitasuna) i Diego Piñeiro (Ademar), i els catalans Aleix Gómez, del Barça Lassa i Arnau Garcia, del Tolosa. També torna a la llista Álvaro Ruiz (Tolosa) –format al planter blaugrana–; i que no hi estava des de fa dos anys. En aquesta selecció espanyola hi ha quatre jugadors catalans més: Viran Morros i Valero Rivera (Barça), David Balaguer (Nantes) i Adrià Figueras (Granollers).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)