Futbol sala

Futbol sala

Hoste complicat enmig del sotrac

Futbol sala. El Catgas Energia rep (13.15 h, Esport3) el Movistar Inter, el campió de les quatre darreres lligues, després de caure en els vuitens de la copa del Rei contra el Rivas de segona

El Catgas Energia va rebre dimecres una clatellada dura. El conjunt colomenc, que havia posat moltes esperances en la copa del Rei, va quedar eliminat en mans del Rivas de Madrid, conjunt de la segona divisió espanyola i el futur rival del Barça Lassa en la propera fase del torneig. Un gol de Fran Conde en el darrer sospir va enfonsar les expectatives d’un Catgas que no té temps per llepar-se els ferides perquè té un repte colossal en la lliga.

Els colomencs reben (13.15 h, Esport3) el líder –juntament amb l’Osasuna, que ha fet un inici de curs impecable–, el Movistar Inter. Els madrilenys, que només han cedit punts, precisament, amb els navarresos, han aconseguit una dinàmica de joc i de resultat molt bona i han esborrat tots els dubtes que s’havien instal·lat a Madrid des de l’inici de la temporada. Velasco, entrenador de l’Inter que ha guanyat les darreres quatre lligues i flamant campió d’Europa, no podrà disposar de Taffy.

Per la seva banda, el Catgas no podrà disposar del gallec Iago Míguez –té unes molèsties musculars– en la recerca del tercer triomf en la lliga i primer a casa. Tampoc serà a la banqueta el tècnic, Óscar Redondo, que va ser expulsat i estarà tres partits sancionat.

L’enèsim contratemps

El Barça visita avui (18h, Esport3) la pista del Saragossa. A la llarga llista de baixes –Sergio Lozano, Ferrão i Marc Tolrà– s’hi va afegir ahir Aicardo, que es va fer una distensió al lligament lateral intern del genoll dret. Els catalans busquen un triomf per recuperar el lideratge que es van deixar la setmana passada al Palau després de perdre amb El Pozo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)