Tennis

Wozniacki i Williams, a la final amb molta suor

Copa Masters. La nord-americana va remuntar contra Caroline Garcia i la danesa va superar, en un partit molt disputat, Karolina Pliskova

La danesa Caroline Wozniacki i la nord-americana Venus Williams jugaran aquest migdia la final de la copa Masters, després que ahir superessin, en dues semifinals molt disputades, la txeca Karolina Pliskova i la francesa Caroline Garcia. En la primera, Wozniacki va sorprendre Pliskova –7-6 (11-9) i 6-3– en un duel boig, sobretot en el primer set. La txeca va desaprofitar un avantatge clar de 5-3 i servei, amb tres pilotes de set a la restada i 0-40. La danesa, però, va aconseguir una èpica remuntada que va provocar un tie-break no apte per als que pateixen del cor. D’entrada, 6-1 contundent a favor de Wozniacki, amb cinc pilotes de set. De sobte, però, reacció de Pliskova, que va sumar sis punts consecutius i va disposar de fins a nou ocasions per segellar el set. No ho va aconseguir i va permetre que la seva rival sí que ho fes, en la sisena oportunitat, amb tres punts seguits (11-9). Després, en el segon set, Pliskova va jugar tocada moralment i Wozniacki no ho va perdonar. La número 6 del món es va ficar en la seva segona final de Masters, la primera la va perdre el 2010 contra la belga Kim Clijsters.

Al davant tindrà la incombustible Venus Williams, que, en una exhibició de força, va remuntar contra Caroline Garcia –6-7 (3-7), 6-2 i 6-3–, en dues hores i mitja. La francesa va guanyar un primer set molt igualat, resolt amb un tie-break en què Williams va cometre dues dobles faltes seguides. El segon acte va ser clarament per a la gran de les germanes Williams. Va arrencar amb un contundent 3-0 que, fet i fet, va ser definitiu perquè, encara que García ho va intentar, no va poder evitar el 6-2. En el tercer i definitiu episodi, Venus va haver d’esperar fins al vuitè joc per trencar el servei de la francesa. En el següent, García va tenir un avantatge de 0-40, però la nord-americana va reaccionar, va evitar el break i es va ficar en una final en què aspirarà al seu segon títol, després de l’obtingut el 2008.

Halep manté el número 1

El triomf que va aconseguir ahir Caroline Wozniacki contra Karolina Pliskova determina que la romanesa Simona Halep, que havia estat eliminada en la fase de grups, mantingui el número 1 mundial, al qual aspirava Pliskova si era la campiona a Singapur. Halep és la número 1 de 2017, amb Garbiñe Muguruza en segona posició. Pliskova s’haurà de conformar amb la tercera posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)