Natació

Natació

Sánchez i Zamorano, els primers líders del Circuit

Natació. Els nedadors del CN Sabadell i del CN Sant Andreu van protagonitzar les actuacions més destacades en el Trofeu Alejandro López, organitzat pel club andreuenc ahir

El mallorquí del CN Sabadell Marc Sánchez i la barcelonina del CN Sant Andreu Àfrica Zamorano encapçalen la classificació general del Circuit Català de Trofeus de Natació que va aixecar el teló ahir al CN Sant Andreu en el marc del Trofeu Alejandro López.

El nedador balear va obtenir la millor puntuació gràcies a la victòria als 400 estils, en què va registrar un temps de 4:11.39 i es va quedar a menys d’un segon de superar el rècord del circuit d’Alan Cabello, el mateix nedador que ostenta el rècord de Catalunya i d’Espanya. Sánchez també es va imposar en els 400 lliure davant del vallesà del CN Sant Andreu Albert Escrits, mentre que la tercera posició va ser per al nedador del CN Sabadell Marc Vivas.

Zamorano va obtenir la puntuació més elevada segons la taula de la FINA gràcies a l’actuació en els 400 lliure (4:10.39). Zamorano va completar la jornada davant dels seus aficionats amb el triomf en els 400 estils (4:39.19), en què va mantenir una dura pugna amb la nedadora d’Inca Catalina Corro (Bidasoa).

Encara que no era una jornada propícia per registrar marques estratosfèriques es van batre dos rècords del circuit. Jessica Vall (Sant Andreu) va superar el dels 100 braça (1:07.66) que Concepción Badillo havia establert fa sis anys (1:07.72). L’altra marca la va protagonitzar la castellonenca Lidón Muñoz en els 100 lliure (54.85), superant els 54.95 de Marta González.

La propera cita del Circuit Català serà el Trofeu Felix Serra Santamans al CN Minorisa, en una nova cita en piscina curta que servirà per perfilar detalls amb vista a l’europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)