Futbol sala

Futbol sala

El Barça, com un rodet

Futbol sala. El conjunt blaugrana es refà de la derrota de la setmana passada amb una golejada a la pista d’un Saragossa molt feble

Saragossa 3 BARÇA 8

RIOS RENOVABLES SARAGOSSA:Iván Bernad, Retamar, Adri Ortego, Richi Felipe i Nano Modrego –cinc inicial–; Carlos García, Anás, Óscar Villanueva, Trasobares i Thiago Cabeça.FC BARCELONA LASSA:Juanjo Leo Santana, João Batista, Dyego i Esquerdinha –cinc inicial–; Rivillos, Rafa López, Aicardo, Joselito, Roger Serrano i Xavi Cols.GOLS:0-1 (3’) Esquerdinha. 0-2 (6’) Rivillos. 0-3 (11’) Esquerdinha. 0-4 (11’) Dyego. 0-5 (14’) Leo Santana. 0-6 (25’) João Batista. 1-6 (29’) Thiago Cabeça. 2-6 (30’) Adri Ortego. 2-7 (34’) Leo Santana. 3-7 (38’) Nano Modrego. 3-8 (39’ Dyego.ÀRBITRE:Moreno i Ramos.

El Barça va sumar ahir tres punts vitals per seguir trepitjant els talons del Movistar Inter. Els blaugrana en van tenir prou amb els primers vint minuts per sentenciar un duel en què no van notar l’alè del rival. L’efectivitat en l’inici va ser pràcticament total i els blaugrana es van endur un coixí de cinc gols al vestidor. Els blaugrana, còmodes en totes les facetes del joc, van combinar a plaer i van trobar moltes escletxes en el feble entramat defensiu dels locals, que van veure com Esquerdinha, Leo Santana, Rivillos i Dyego, de penal, els feien un estrip. En un minut boig a mitjan segon temps, el Saragossa va poder retallar distàncies gràcies a una assistència i un gol d’Adri Ortego, que va ser el més actiu. Però, només va ser un miratge en el recital blaugrana. Tot i les quatre baixes importants, el Barça va funcionar ahir com un rodet.