Handbol

Handbol

Lliga Asobal

Cap a Galícia, encara sense Pálmarsson

Handbol. El Barça visita avui, a dos quarts de nou, el Frigoríficos Morrazo de Cangas amb un sol entrenament després de la jornada internacional i sense Víctor Tomàs ni el seu nou fitxatge

Sense temps de recuperar físicament els seus tretze jugadors internacionals, el Barça juga aquest vespre, a les 20.30 hores, a la pista del Frigoríficos Morrazo Cangas. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, que també ha estat protagonista de la jornada de seleccions, ja que ha dirigit la de Romania, considera que “els partits posteriors als compromisos de seleccions sempre són perillosos”. Així ho va advertir ahir, després de dirigir l’única sessió d’entrenament que tindrà per preparar aquest partit. S’hi va poder veure el central islandès Aron Pálmarsson, el nou fitxatge blaugrana, que no viatjarà a terres gallegues. “Necessita temps, tot just ha fet el seu primer entrenament i s’ha d’adaptar a moltes coses”, va explicar Pascual. “L’Aron ha de donar relleu a Raúl Entrerríos, que acumula molta càrrega. Ha de ser un jugador important, que aporti gol i també defensa. No veurem la seva millor versió fins d’aquí a un temps, segur”, va comentar també sobre l’islandès. El més probable és que Pálmarsson debuti amb el Barça dissabte, al Palau Blaugrana, contra el PPD Zagreb, en partit de lliga de campions.

Tampoc no viatjarà amb l’equip el capità, Víctor Tomàs, per motius personals. En el seu lloc hi anirà el jugador del filial Pere Vaquer. Pel que fa al rival d’aquest vespre, el Cangas, ha signat un balanç de dues victòries i cinc derrotes en les set jornades disputades. Tot i aquest resultat, Pascual no se’n refia. “Tenen una bona primera línia i un bon llançament des de la dreta. A més, el pavelló de O Gatañal sempre és difícil, per a ells la nostra visita és una festa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)