Futbol sala

Futbol sala

Jornada per refer-se i persistir

Futbol sala. El Catgas visita (13.15 h) el Gran Canària en el primer de dos partits que han de servir perquè escali posicions, mentre que el Barça rep (20.45 h) el Cartagena immers en la lluita pel lideratge

El Catgas Energia Santa Coloma disputa avui el primer de dos partits que marcaran el futur proper. Dos enfrontaments en cinc dies que marcaran la lluita per les places que donen accés a la copa d’Espanya. Els colomencs, novens amb 8 punts, visiten la pista del Gran Canària, equip de la zona baixa, després de perdre dissabte passat a Santa Coloma contra el Movistar Inter. Diumenge vinent espera el Ribera Navarra, vuitè i rival directe. Pol Pacheco –s’ha ressentit de la lesió al quàdriceps–, Iago Míguez –es perdrà el quart partit consecutiu per una inflamació dels ossos del peu– i Aleix Besalduch –jove del filial que estava entrant en les darreres convocatòries i que s’ha trencat els lligaments encreuats i el menisc del genoll esquerra– són baixa.

De la seva banda, el Barça rep (20.45 h, Esport3) el Cartagena, rival de la zona baixa de la taula. Els blaugrana, tot i tenir quatre baixes de pes, arriben en una bona dinàmica després de golejar el Saragossa i accedir als quarts de final de la copa del Rei i seguint de prop el líder, l’Inter. “El Cartagena està donant la cara contra els grans. Hem d’anar amb compte”, avisa Rivillos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)