Atletisme

Farah se separa del seu entrenador

Atletisme. El britànic diu que deixa el tècnic nord-americà Alberto Salazar per motius familiars

El quatre vegades campió olímpic Mo Farah va anunciar que se separa del seu entrenador, Alberto Salazar, per motius familiars. El fondista britànic, que va guanyar la medalla d’or en els 5.000 m i els 10.000 m en els Jocs Olímpics de Londres i de Rio, va posar fi a la seva trajectòria esportiva en les proves de pista la temporada passada per passar a disputar la marató.

“La meva família i jo tornem a viure a Londres”, va afirmar Mo Farah, que va reconèixer que eren feliços als Estats Units, però que ja era hora de tornar perquè els seus fills s’han fet grans i vol que estudiïn a la Gran Bretanya. “Volem que els nens creixin al Regne Unit. És el correcte per a la meva família. I com que Alberto i el seu equip tenen la base als Estats Units, es fa impossible continuar la nostra col·laboració”, va afegir el fondista britànic.

Durant molts anys hi ha hagut sospites que el seu entrenador, Alberto Salazar, estava relacionat amb el dopatge, però Mo Farah va afirmar que no trencava la seva relació professional per aquest motiu: “No deixo Alberto Salazar a causa de les sospites de dopatge que pesen sobre ell”, va dir, i va explicar també: “Aquestes denúncies s’han produït durant més de dos anys, i si fos per aquest motiu hauria abandonat Salazar molt abans.”

L’Agència Antidopatge dels Estats Units (USADA) ha tornat a denunciar aquest any en un informe, els mètodes controvertits de l’entrenador nord-americà Alberto Salazar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)