El KH7 supera a Alcobendas la primera volta de la copa

Handbol. Les vallesanes s’imposen clarament després d’un inici irregular

ALCOBENDAS 32 GRANOLLERS 36

HELVETIA ALCOBENDAS:Sanjosé (2), Prieto (1), Cardador (3), Llopis (2), Ceballos, Francés (3), Encinas, Feuchtmann (3), Camejo (5), Álvarez (3), López (7), Navas, Moreno (3), Fernández i Cordero.KH-7 GRANOLLERS:De la Torre, Vizuete (2), Gassama (5), Matthijs (3), Torras (3), Sarandeva (4), Morales, Monros (4), Vegue (1), González (3), Rojas (3), Vázquez (1), Ballesteros (3) i Prelchi (4).PARCIALS:3-0, 5-4, 6-7, 8-10, 10-14, 12-18; 14-23, 16-25, 20-29, 24-32, 28-35 i 32-36.ÀRBITRES:Miranda i Arcos.

El KH-7 Granollers va superar sense problemes la primera eliminatòria de la copa ahir a la pista de l’Alcobendas (32-36). El partit no va començar del tot bé per a les vallesanes, que perdien 4-1 en el minut 7. Robert Cuesta va demanar un temps mort, després del qual el Granollers va fer un parcial d’1-3 que el va situar a un gol de l’equip local en el minut 10. Amb una defensa 6-0 molt tancada, les vallesanes es van avançar en el marcador després d’un quart d’hora i van anar al descans amb sis gols d’avantatge. En el segon temps van rematar la feina i van aconseguir la classificació per a la segona eliminatòria.