Futbol sala

Futbol sala

El Catgas es fa fort a domicili

Tres punts d’or. El conjunt colomenc goleja el Gran Canària i aconsegueix la tercera victòria del curs lluny de Santa Coloma

Gran Canària 0 CATGAS 5

GRAN CANÀRIA FS:Thiago Soares, Raúl Canto, Saúl, Nacho Gil i Juanillo –cinc inicial– Acaymo, Ayose, Barbero, Harnisch i Iván Gonfaus.CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Cristian, Pablo del Moral, Ari, Javi Rodríguez i Ximbinha –cinc inicial– Mario, Álvarez, Corso, Juanqui i Abraham (porter suplent).GOLS:0-1 (6’) Juanqui. 0-2 (9’) Juanqui. 0-3 (28’) Corso. 0-4 (34’) Javi Rodríguez. 0-5 (39’) Ari.ÀRBITRE:Rodrigo i Sánchez.

El Catgas Energia va sumar ahir el tercer triomf de la temporada a la pista del Gran Canària. Es fa fort a domicili l’equip que dirigeix Óscar Redondo, que encara no ha guanyat a casa però que ha sumat les tres victòries del curs lluny de Santa Coloma. El triomf és un bàlsam per a l’equip colomenc, que entra en les vuit places que donen el bitllet per a la copa d’Espanya del mes de març. Diumenge, a més, el Catgas rep el Ribera Navarra, rival directe en la lluita per ser a la cita.

Ahir, dos gols de Juanqui en el primer temps van encarrilar un triomf contra un conjunt local que va fer mèrits per a alguna cosa més abans del descans. Qualsevol possible reacció que volgués teixir el conjunt canari la va tallar Corso amb el tercer gol, que deixava el matx vist per a sentència. Els gols de Javi Rodríguez i d’Ari van acabar d’arrodonir la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)