Esquí

La flama arriba a Corea a 100 dies per als Jocs d'hivern de Pyeongchang 2018

Falten cent dies per a la celebració del Jocs Olímpics d'hivern, un esdeveniment que aquest hivern vinent se celebrarà a PyeongChang. La flama olímpica ja ha arribat a Corea del Sud provinent de Grècia.
La delegació sud-coreana encapçalada pel president del comitè organitzador, Lee Hee-beom, ha recollit la flama olímpica al temple d'Hera, a Olímpia. El foc havia recorregut Grècia durant vuit dies. Ara la flama ja es troba a Corea del Sud, on no deixarà de recórrer el país durant cent dies.

Al final del seu recorregut, la flama encendrà el peveter per marcar l'inici dels Jocs d'hivern. Aquest any Andorra Televisió hi serà present i farà un esforç extra per obtenir els drets de la participació andorrana a PyeongChang. Totes les proves dels esportistes andorrans es podran seguir íntegrament en directe, així com les cerimònies d'inauguració i cloenda.

La federació té fins al 22 de gener per lliurar la llista definitiva de la delegació andorrana. Sense encara tenir cap confirmació s'espera la presència d'esportistes tan importants com Lluís Marín, Mireia Gutiérrez, Irineu Esteve, Joan Verdú i Marc Oliveras. Àxel Esteve i Carmina Pallàs també podrien ser candidats si segellen un gran inici de temporada.

D'Andorra Televisió

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)