Passejada per Galícia

Handbol. El Barça meravella en la primera part contra el Frigoríficos Morrazo amb un gran atac i un excels De Vargas a la porteria

F. MORRAZO 21 BARÇA LASSA 31

FRIGORÍFICOS MORRAZO:Salazar, Vujovic (4), Pousada, Cancio, Cerqueira, Chapela, Muratovic (1) –inicial–; Simes, Soliño (1), Hermones, Menduiña (4), Simic (3), Rodríguez, Potic (5) i Castro.FC BARCELONA LASSA:Pérez de Vargas, Entrerríos (3), Ariño (4), Hernández (1), Mem (4), Lenne (2), Jallouz (3) –inicial–; Sorhaindo, Ristovski, Rivera (9), N’Guessan, Syprzak (1), Dolenec (1), Morros (1), Gómez (1) i Vaquer (1).PARCIALS:3-4, 4-6, 4-8, 4-10, 5-15 i 5-16; 8-17, 10-20, 15-23, 16-26, 19-29 i 21-31.ÀRBITRES:Martín i Fenández.

La propera (11-11-17)

Osca-Puente Genil; Port Sagunt-Ademar; Teucro-Benidorm; Anaitasuna-La Rioja; Guadalajara-Valladolid; Zamora-Morrazo Cangas; Barça Lassa-C. Encantada; Fraikin Granollers-Bidasoa.

CRecital del Barça a Cangas. L’equip blaugrana va apallissar el Frigoríficos Morrazo en la vuitena jornada de lliga, en la qual va aconseguir la seva vuitena victòria. Els de Xavi Pascual van desarticular sense miraments tots els recursos de l’equip local. Els gallecs van acabar completament estabornits en la primera part, en la qual només van donar mostres d’una certa competitivitat en els deu primer minuts (4-6). En la resta de la part tan sols van ser capaços de marcar un gol més (5-16).

El Barça, que només havia fet una sessió de preparació per a aquest partit a causa dels compromisos internacionals dels seus jugadors, va excel·lir en l’aspecte ofensiu (16 de 20 llançaments i 80% d’encert), però va ser Gonzalo Pérez de Vargas el gran protagonista del primer temps. El porter blaugrana va convertir la seva porteria en un fortí inexpugnable (60% d’aturades).

Per contra, el Frigoríficos Morrazo va tenir un pobre 31% d’encert –i en cara amb dos gols de penal– i va pagar amb un preu molt alt les excessives pèrdues.

Amb el rival desmantellat, el Barça va sortir en la represa més relaxat i amb el cap més posat en el partit de Champions que dissabte jugarà contra el Zagreb (16 h), en el qual es preveu que debuti l’islandès Aron Pálmarsson. Els gallecs ho van aprofitar per tornar a la vida. Van aconseguir retallar la diferència fins a vuit gols, però el Barça ja duia la feina feta de la primera part i no va haver de patir en cap moment malgrat la millora de joc del rival. Valero Rivera va aconseguir arribar a 550 gols en la lliga Asobal amb el tercer dels nou que va marcar contra l’equip gallec. El filial blaugrana Pere Vaquer va debutar amb el primer equip aquesta temporada.