Esquí

Núria Pau torna a la RFEDI i té opcions de ser a Pyeongchang

Els bons resultats d'aquest estiu als Andes han estat claus per a la seva reincorporació

Va ser el mes de juny quan l'esquiadora de Ribes de Freser anunciava que deixava de ser esquiadora sota el paraigua de la RFEDI. Ho va fer per mitjà del seu propi blog, i ara, també via blog, anuncia la seva reincorporació a la Federació espanyola. D'aquesta manera la ribetana confirma que torna a tenir més opcions i facilitats per competir en els propers Jocs Olímpics d'hivern de 2018, que se celebraran a Pyeongchang el mes vinent de febrer.

No li ha estat fàcil tornar a la Federació, i cal reconèixer que s'ho ha ben guanyat, sobretot perquè aquest estiu ha estat seguint entrenant i competint pel seu compte a l'hemisferi sud. Els bons resultats que ha obtingut a les curses on ha participat aquests últims mesos a Sud-amèrica, han estat clau per a la seva reincorporació.

En les competicions celebrades a Xile i Argentina ha declarat que ha aconseguit "millorar el rànquing mundial en totes les disciplines, guanyar el circuit Sud-americà d'eslàlom, guanyar el dorsal 31 per a competir a la Copa d'Europa" i ha senyalat que ha quedat "segona en el circuit Sud-americà de gegant".

En la seva darrera entrada al blog persona admet que quedar fora de la RFEDI "va ser un cop dur" però que en aquests tres mesos ha rebut molt suport de tota mena, un fet que ha estat determinant per afrontar els reptes amb la moral alta.

Núria Pau dóna les gràcies a la RFEDI per obrir-li de nou les portes i ha agraït l'actitud de la Federació Catalana (FCEH), a La Molina club d'Esports i al Club Esquí Fontalba "per no deixar de creure en mi".

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)