Atletisme

Revolució al tartan

Atletisme. L’accés als mundials i als Jocs Olímpics no dependrà només d’unes marques mínimes, sinó també de l’elaboració d’un nou rànquing

Les marques mínimes, a més dels resultats dels campionats nacionals, eren les portes d’entrada a les principals competicions internacionals, als mundials i als Jocs Olímpics. La Federació Internacional d’Atletisme (IAAF), amb el seu president Sebastian Coe al capdavant, han impulsat un nou sistema que revolucionarà aquest esport amb l’objectiu d’incrementar l’audiència i generar un major impacte mediàtic. La IAAF ha anunciat que a partir del 2018 la jerarquia en l’atletisme el determinarà un nou rànquing mundial en què el valor de cada atleta el fixarà tant la marca com la participació en totes les competicions, similar al sistema que regeix el tennis o el golf. “El rànquing donarà forma i contingut al sistema global de competicions”, assegura Coe. No s’han donat detalls, però el més lògic és que es potenciï la Lliga del Diamant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)