Tennis

Carreño jugarà el Masters si Sock perd la final a París

Tennis. L’asturià establert a Catalunya espera avui una victòria del serbi Filip Krajinovic, que, contra tot pronòstic, va eliminar John Isner

El serbi Filip Krajinovic, número 77 del món, i el nord-americà Jack Sock (22) jugaran avui la final del Masters 1.000 de París, després que ahir eliminessin, respectivament, el nord-americà John Isner (14) i el francès Julien Benneteau (83). La primera semifinal, que va enfrontar Krajinovic i Isner, es va resoldre, després de gairebé dues hores i mitja, a favor del primer en tres sets altament emocionants (6-4, 6-7 i 7-6). Krajinovic, que procedia de la fase de classificació i que havia arribat a les semifinals sense jugar els quarts, gràcies a la retirada per lesió de Rafael Nadal, va trencar els pronòstics i va deixar Isner sense una final que li hauria donat accés al Masters de Londres. El serbi és finalista per primer cop en la seva carrera.

En l’altre partit, Sock no es va deixar influir per l’ambient hostil del pavelló de París i va superar clarament el veterà Julien Benneteau, que havia eliminat en els quarts el croat Marin Cilic, cinquè del món. Després d’un primer set igualat, el nord-americà va accelerar i, gràcies al seu poderós servei, va desarmar amb un joc agressiu el francès. La victòria de Sock deixa en suspens la participació de Pablo Carreño en el Masters de Londres. El tennista asturià establert a Catalunya s’ha vist afavorit per la derrota d’Isner i, ara mateix, ocupa la vuitena i última plaça que dona accés al prestigiós torneig de final de temporada, però la perdrà en cas que Sock guanyi a París.

Marcel Granollers, finalista

Marcel Granollers jugarà avui la final de dobles del Masters 1.000 de París. El tennista català, fent parella amb el croat Ivan Dodig, va superar, en un disputat duel que va durar una hora i tres quarts i es va haver de resoldre en el supertiebreak (3-6, 7-6 i 11-9), a l’holandès Jean-Julien Rojer i el romanès Horia Tecau. En la final, Granollers i Dodig s’enfrontaran amb la parella formada pel brasiler Marcelo Melo i el polonès Lukasz Lubo, que van derrotar en dos sets (6-4 i 6-2) Jamie Murray i Bruno Soares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)