Futbol sala

El Barça no cessa la pressió

Futbol sala. Els homes d’Andreu Plaza aconsegueixen una victòria molt treballada a la pista del Jaén i continuen trepitjant els talons de l’Inter

JAÉN 1 BARÇA LASSA 4

JAÉN:Dídac, Mauricio, Boyis, Campoy, Brandi –inicial–; Giasson, David, Montes, Martín, Carlitos i Bingyoba.FC BARCELONA LASSA:Sedano, Aicardo, Santana, Dyego, Esquerdinha–inicial–; Rivillos, López, Adolfo i Joselito.GOLS:0-1 (19’) Santana. 0-2 (19’) Esquerdinha. 1-2 (25’) Carlitos. 1-3 (39’) Rivillos. 1-4 (40’) Rivillos.ÀRBITRES:Haro i Ruano. Van ensenyar groga a Brandi i Montes, del Jaén, i a Aicardo, Esquerdinha i Joselito, del Barça. Van ensenyar vermella a Santana i Esquerdinha, del Barça.

La propera (11-11-17)

Barça Lassa-Osasuna; Llevant-Jaén; Peníscola-Cartagena; Santiago-Saragossa; Movistar Inter-El Pozo; Gran Canària-Parrulo; Ribera Navarra-Segovia; Palma-Catgas Energía.

El Barça va aconseguir una victòria soferta en una de les pistes més complicades, la del Jaén. Per contra, a l’equip blaugrana li van expulsar dos jugadors que es perdran la jornada que ve per sanció. Amb aquest triomf, els homes d’Andreu Plaza continuen la pressió sobre el líder, l’Inter.

El Barça va sortir de cara a gol a l’inici del partit, i en el primer minut Esquerdinha i Dyego ja ho havien provat amb dos xuts sense encert. El Jaén les va veure venir i no va ser capaç de xutar en els deu primers minuts. La primera ocasió clara del Barça va arribar quan Roger es va trobar una pilota morta (13’). El seu xut, però, va passar per sobre de la porteria. El Barça ho continuava intentant amb un combinació entre Esquerdinha i Aicardo, però el porter Dídac va aturar el xut. Poc després, però, Santana robava la pilota, s’associava amb Esquerdinha i feia el primer gol del partit. En el mateix minut, Esquerdinha feia el segon gol per l’esquadra.

El Barça va començar el segon temps també a l’atac amb dos xuts d’Adolfo. La primera ocasió clara del Jaén va arribar amb una bona assistència de Brandi, però Carlitos no hi va arribar per ben poc. En el minut 25, els àrbitres xiulaven penal i expulsió a Santana per unes suposades mans sobre la línia de gol, tot i que el jugador havia tret la pilota amb la panxa. Carlitos no va fallar i va escurçar la diferència (1-2). El partit es va escalfar en aquesta fase i els àrbitres es van fer un tip d’ensenyar targetes. Esquerdinha va rebre una vermella directa perquè els àrbitres van interpretar que agredia Campoy en una picabaralla entre tots dos.

El Barça va defensar amb inferioritat, i el Jaén ho va aprofitar per buscar l’empat en els seus millors minuts de joc, però Sedano, providencial, va aturar tots els xuts sota els tres pals. En el tram final, Campoy era expulsat per fer una entrada per darrere a Rivillos, que es va encarregar de sentenciar el partit amb dos gols en els dos últims minuts.

El Catgas, a Navarra

El Catgas Santa Coloma juga avui contra el Vidal Ribera Navarra (19 h, Esport 3) amb l’objectiu de consolidar la seva plaça entre els vuit primers classificats.