Natació

Natació

Triomfs de Ramos i Muñoz

Natació. Els dos nedadors del CN Sant Andreu van aconseguir la victòria en el trofeu Fèlix Serra Santamans, segona prova del Circuit Català de Natació, que es va disputar al CN Minorisa

Els nedadors del Sant Andreu Lidon Muñoz i Àlex Ramos van ser els vencedors del trofeu Fèlix Serra Santamans, la segona prova del Circuit Català de Trofeus de Natació XIX - Gran Premi Diputació de Barcelona, que es va disputar al CN Minorisa.

Ramos va ser el vencedor gràcies a la victòria en els 200 lliure (1:46.85), que li va donar la major puntuació FINA, i es va quedar a prop de batre el rècord del circuit. Ramos també es va imposar en els 50 lliure, en què va baixar dels 23 segons (22.89). Muñoz també va obtenir el triomf gràcies als 200 lliure (1:59.08).

La jornada va servir per establir quatre noves marques. La bracista del Sant Andreu Jessica Vall va millorar el rècord del circuit dels 50 braça (31.38), superant la marca que tenia la barcelonina Marina Garcia (31.66) des del 2011. Muñoz va superar en dues ocasions el rècord dels 50 papallona del circuit i el va deixar en 27.74. Finalment, Òscar Díez (Cervera) va establir una nova millor marca catalana dels 15 anys en els 50 papallona (26.24).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)