lliga de campions

El Sabadell es desperta tard

Lliga de campions. Els vallesans van rebre un parcial de 6-1 d’inici i no van poder remuntar

spandau 11 sabadell 8

SPANDAU 04:Baksa, Saudadier (1), Gielen, Cuk (3), Negrean (2), Juengling, Strelezkij (2), Dedovic (1), Stamm, Reibel, Restovic (1), Pjesiavic (1) i Peterfy.ASTRALPOOL SABADELL:Motos, Cabanas, Carrillo (2), Matoso, Gorria (2), Bustos, López Escribano (2), Muller (1), Fenoy, Gallego (1), Pujol i Madrones.PARCIALS:4-1, 2-0, 3-4 i 2-3.ÀRBITRES:Kun (Hongria) i Mercier (França).

L’Astralpool Sabadell va acabar perdent el primer desplaçament de la fase de grups a Berlín. Als vallesans els va costar entrar en joc i ho van pagar car.

És cert que López Escribano va replicar el gol inicial de Pjesivac (1-1), però els de Chava Gómez no van trobar resposta als cinc gols següents dels alemanys. D’aquesta manera, l’Spandau es va plantar al descans amb el duel encarrilat (6-1). Després del descans, les tornes es van equilibrar i el Sabadell va arribar a reduir fins a dos gols la diferència amb l’Spandau, però va ser a les acaballes i sense marge per inquietar els locals.

La jornada vinent, els vallesans tenen un partit important per intentar sumar els tres primers punts contra l’equip neerlandès de l’AZC Alphen, que tampoc ha pogut sumar cap punts les dues primeres jornades, i mantenir les esperances d’acabar quarts de grup.