Atletisme

Atletisme

Relleus a Mataró

Atletisme. El tercer campionat de Catalunya de cros de 4x2000 m es disputa demà amb l’AA Catalunya com a club defensor del títol

L’AA Catalunya és el favorit per encadenar el tercer títol en el campionat de Catalunya de relleus mixtes de cros (4x2000 m) que es farà demà a Mataró, dins el programa de la 48a edició del cros de la ciutat. Els equips estaran formats per 2 atletes masculins i 2 atletes femenins, que poden ser de les categories absoluta, júnior, promesa o veterans.

Els campions alinearan demà a Mataró els atletes Abdeslam Louah, Jordi Pujol, Emma Almagro i la campiona d’Espanya de promeses (800 m) Zoya Naumov. Els seus rivals seran l’AA Xafatolls, el Barcelona At., el CE Universitari, el Cornellà, el Lluïsos, el GEiEG, l’ISS-l’Hospitalet, la JA Sabadell, el JAB-Berga, el Ripollet, el UA Terrassa i l’UGE Badalona. El cros és, a més, puntuable per al gran premi català per a les categories de cadets, juvenils i júniors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)