Futbol sala

No es recupera del gol inicial

Futbol sala. El Catgas Energía va encaixar el primer gol en el segon minut de partit i el Palma Futsal el va golejar a plaer

PALMA 6 CATGAS 0

PALMA FUTSAL:Carlos Barrón, Lolo, Eloy Rojas, Chicho i Quintela –equip inicial–; Tomaz, Joselito, David Pazos, Paradynski, Maico i Pedro Palou.CATGAS ENERÍA:Abraham, Pablo del Moral, Álvarez, Corso i Juan Carlos –equip inicial–; Mario, Javi Rodríguez, Iago Míguez i Ximbinha.GOLS:1-0 (2’) Quintela. 2-0 (11’) Maico. 3-0 (14’) Chicho. 4-0 (23’) Maico. 5-0 (26’) Quintela. 6-0 (36’) Eloy Rojas.ÀRBITRES:Delgado i Rabadán. Targeta groga a Maico, Javi Rodríguez i Corso.

El Catgas Energía Santa Coloma es va desplaçar a Palma amb moltes ganes de puntuar, però va ser golejat pel Palma Futsal (6-0). Els colomenc no van tenir un bon començament de partit i van encaixar el primer gol en el segon minut de joc. Això ho van notar i en el minut onze va arribar el segon. El homes del Catgas van disposar d’algunes ocasions i Juan Carlos va ser el més actiu en atac, però va arribar el 3-0 amb el qual es va arribar al descans.

En la segona meitat el domini dels illencs va continuar i amb dos gols en els primers sis minuts de la represa van sentenciar el partit. El Palma va encadenar el quart partit seguit sense perdre i la segona victòria consecutiva, mentre que el Catgas va encadenar dues derrotes seguides.