Esquí

L’eslàlom, per a Vlhova

Esquí alpí. L’eslovaca s’imposa en la segona prova de la temporada per només deu mil·lèsimes sobre Shiffrin, que es posa líder de la general

L’eslovaca Petra Vlhova va aconseguir la tercera victòria en copa del món després d’imposar-se en l’eslàlom de Levi. En la primera mànega va acabar segona (55.87), només superada per la nord-americana Mikaela Shiffrin (55.66). En la segona baixada les dues esquiadores es van intercanviar les posicions i la victòria se la va endur finalment Vlhova, que va acabar amb un temps total d’1:49.98. La seva rival va acabar amb deu mil·lèsimes més. El podi el va completar la suïssa Wendy Holdener amb un temps d’1:51.33. La nord-americana Lindsey Vonn no va viatjar a Finlàndia a causa de la mort del seu avi. Shiffrin va rellevar l’alemanya Viktoria Rebensburg, absent ahir, del lideratge de general, en què té 125 punts i és seguida de Vlhova (115) i Holdener (100). Avui es disputarà l’eslàlom masculí (11 i 14 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)