Més esport

Tennis de taula

El tercer i el sisè del món, a Barcelona

Tennis de taula. La 31a edició del trofeu internacional de la capital catalana tindrà la presència de l’alemany Ovtcharov i el japonès Mizutani

El tercer i el sisè jugador del rànquing mundial estaran presents en la 31a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que es jugarà el dissabte 25 d’aquest mes al poliesportiu de La Salle Bonanova. L’alemany d’origen ucraïnès Dimitrij Ovtcharov i el japonès Jun Mizutani seran les gran estrelles de la competició i estaran acompanyats com a caps de sèrie del portuguès Marcos Freitas, que és el dissetè jugador del món, i el nigerià Quadri Aruna que ocupa la vint-i-setena posició. Tots quatre estan en bona forma, ja que en la llista mundial d’aquest mes de novembre han millorat les seves posicions.

Completen la competició quatre jugadors de clubs catalans. Del CER l’Escala hi participaran Josep Massip, campió català absolut tot i ser d’edat juvenil, i el portuguès Diogo Pinho. També hi serà el jove xinès Fan Chuangwei del DKV Borges Vall i Adrià Fernández (CTT Badalona) campió català juvenil i jugador de futur.

Dos títols

Dimitrij Ovtcharov, el tercer del rànquing mundial, és un habitual del trofeu barceloní i ja va guanyar el Ciutat de Barcelona en les edicions dels anys 2014 i 2015. L’any passat va arribar a la final i va perdre contra el rus Aleksandr Xibaev. L’actual campió no podrà defensar el seu títol perquè té altres compromisos. Ovtcharov acaba de guanyar la copa del món.

L’edició de l’any passat va ser especial perquè el trofeu va arribar a la 30a edició i aquest any ho tornarà a ser perquè el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona està emmarcat en els actes de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona 92.

DE LA CASA

Massip, Pinho, Chuangwei i Fernández, representants dels clubs catalans
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)