Esquí

La Molina acollirà la Copa del Món FIS d'Snowbard Cross i la Copa d'Europa d'Esquí Alpí femení

El director de l'estació, Toni Sanmartí, ho ha confirmat avui a Barcelona

Aquest hivern vinent, a part de celebrar els 75 anys de vida, La Molina seguirà apostant pels esports d'alt nivell: tant en surf de neu com en esquí alpí. El seu director, Toni Sanmartí, ha desgranat avui a Barcelona el calendari, aprofitant la presentació de la temporada de la RFEDI, a la qual ha estat convidada l'estació cerdana.

Copa del Món FIS d'Snowbard Cross

Així doncs s'ha confirmat que el 3 de març de 2018 La Molina serà, una vegada més, escenari de la Copa del Món FIS d'Snowbard Cross. L'any 2015 va albergar la prova final del circuit. El 2011 va ser seu dels Campionats del Món d'Snowboard Cross i des de l'hivern de 2008 es porten celebrant competicions de Copa del Món Snowboard FIS. La temporada passada va acollir la cinquena i penúltima prova a dos dies de l'inici dels Campionats del Món FIS d'Snowboard i Freestyle a Sierra Nevada.

Copa d'Europa d'Esquí Alpí femení

Serà el 8 i 9 de març de 2018 quan tindrà lloc la Copa d'Europa d'Esquí Alpí, aquesta vegada en la categoria femenina i en la disciplina de gegant (GS). Segons els resultats obtinguts hi podrien ser presents les esquiadores de RFEDI Júlia Bargalló, Núria Pau i Anna Esteve.

Serà la dotzena vegada que l'estació de la Cerdanya acull una edició del circuit continental, la primera va ser en un llunyà 2003. Des de llavors la Copa d'Europa ha passat puntualment per l'estació propietat del Grup FGC, excepte les temporades 2012, 2014 i 2015 .

Fins a la data s'han disputat vuit edicions femenines i 4 masculines i en total s'han traçat 12 gegants i 6 eslàloms ja que hi ha hagut edicions amb fins a tres proves.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)