lliga de campions

El Barça no pot tombar el mur

Handbol. L’equip blaugrana torna a signar les taules contra el Rhein-Neckar en la lliga de campions en un partit condicionat pels atacs amb set jugadors del campió alemany

barça lassa 26 rhein-neckar 26

FC BARCELONA LASSA:Gonzalo (1); Tomás (2), Mem (8), Syprzak (1), Entrerríos (2), N’ Guessan (2), Rivera (3, 1 p.) –set inicial–; Viran (2), Palmarsson (2), Ariño (1), Sorhaindo (1), Borges, Jallouz (1), Lenne, Aleix i Ristovski (p.s.).RHEIN-NECKAR LÖWEN:Palicka; Radivojevic (2), Reinkind (3), Guardiola (3), Schmid (5), Bliznac (-), Taleski –set inicial–; Rnic (8), Baena (3), Petersson, Tollbring, Groetzki (1), Sigurdsson, Pekeler (1) i Mensah Larsen.PARCIALS:4-1, 5-3, 9-6, 10-8, 11-9, 13-13; 14-16, 16-19, 18-20, 23-24, 26-26 i 26-26.ÀRBITRES:Jurinovic i Mrvica. Exclusions: Viran (38’), per part del Barça; i Radivojevic (28’) i Guardiola (36’), per part del Rhein-Neckar.COMENTARI:Els jugadors del Barça van saltar a la pista amb la samarreta amb l’escrit “Jure, sigues fort!”, dedicada al seu company Jure Dolenec, que dimecres va passar per la sala d’operacions per una intervenció al menisc extern del genoll dret.PÚBLIC:Uns 4.140 espectadors.

El Barça Lassa, com en la primera jornada (31-31), va tornar a signar un empat contra el Rhein-Neckar, que va demostrar el seu potencial i, un dia després d’haver guanyat a Leipzig en la Bundesliga (23-29), va ser capaç d’esgarrapar el primer punt que aquest curs s’escapa del Palau Blaugrana. L’equip català va colpejar primer, però va acabar condicionat pels atacs amb set jugadors i ja va tancar el primer parcial amb taules. En la segona meitat, el Barça va sortir espès i el conjunt germànic va capgirar la situació (14-18). Liderat per Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (17 aturades) i Dika Mem en atac (8 gols), el conjunt de Xavi Pascual va reaccionar i va poder restablir l’equilibri, però no va poder acabar de tombar el mur alemany.

Com marcava el guió, el Rhein-Neckar va saltar a la pista amb atacs amb set jugadors, amb doble pivot i sense porter, i no va abandonar el plantejament durant gairebé tot el partit. El Barça ja s’ho esperava i va colpejar primer amb un parcial de 5-1. Momir Rnic, amb una canonada, va obrir el camí per al campió alemany, que, de mica en mica, es va anar centrant en el partit. Gonzalo, amb cinc aturades en sis minuts, va donar ales al conjunt blaugrana, que inicialment també va treure partit dels llançaments sense porter. El xoc es va equilibrar i els dos conjunts van oferir un espectacle digne de dos dels grans equips de la competició europea. Xavi Pascual va donar joc a Palmarsson abans del minut 14 i va compartir la direcció de joc amb Entrerríos. Andreas Palicka va igualar els registres de Gonzalo sota els pals i el Rhein-Neckar va retallar diferències. Rnic, un autèntic maldecap per a la defensa blaugrana en el primer temps, va marcar el seu sisè gol i va aconseguir l’empat momentani en l’última acció del primer temps.

Després de la represa, el Barça es va encallar en atac i el Rhein-Neckar ho va aprofitar per prendre la iniciativa amb un parcial d’1-5 (14-18). Amb el Barça entre les cordes, l’elèctric Mem va fer un pas endavant i es va erigir en el far dels blaugrana en atac. El campió alemany continuava jugant sense porter i un gol de Viran a porteria buida va restablir l’equilibri (24-24). Encara restaven nou minuts, però tots dos equips van acabar signant l’empat en un partit espectacular, amb alternatives, que no va decebre les expectatives i que deixa les coses com estaven: el Rhein-Neckar, segon i el Barça, tercer.

L’empat no era el resultat que volíem, però aquest punt pot ser important al final de la lligueta
Gonzalo Pérez de Vargas
porter del fc barcelona lassa
Potser ens ha faltat efectivitat en atac, però el seu porter, Andreas Palicka, ha parat molt
Xavi Pascual
entrenador del fc barcelona lassa
El Rhein-Neckar ha demostrat que és l’equip que millor fa els atacs amb set jugadors