Més esport

La lliga Iberdrola comença a Salt

Gimnàstica artística. El SGC, que comptarà amb dos equips, n’organitza la fase de classificació d’àmbit català

Les instal·lacions del Salt Gimnàstic Club acullen aquest dissabte la primera fase de classificació del circuit estatal de gimnàstica artística Iberdrola, una lliga per equips de primer nivell amb diverses fases després de la qual n’hi haurà una de final en què es proclamarà el millor equip de l’Estat. La competició neix amb l’objectiu de donar més visibilitat a la gimnàstica i que n’augmenti la difusió mediàtica i participació esportiva, d’una banda, i acostar-la al gran públic mitjançant un espectacle amb una competició d’alt nivell, de l’altra.

Aquesta primera fase, que es podrà seguir per streaming i que es durà a terme des de quarts de deu del matí fins a les nou del vespre, comptarà amb 31 equips de l’àmbit català, dos dels quals seran del Salt GC. Els vuit millors passaran a la primera divisió, del 9 al 16 a la segona i del 16 al 24 a la tercera. El club saltenc parteix com un dels conjunts de referència, perquè en el darrer campionat estatal va aconseguir 61 podis en totes les categories i, aquesta temporada, ja té becats nou gimnastes d’alt rendiment dividits entre el CAR de Sant Cugat i el de Madrid. El Salt disposa de 380 gimnastes a les seves instal·lacions

Nora Fernández, Laura Bechdejú, Marina González, Sara Coll, Laura Mora, Laia Q. Nogué i Bonnie Godino formen l’equip A del Salt Gimnàstic Club. L’equip B el formaran Nicole de Miguel, Aida València, Jana Guardiola, Gina Bou, Júlia Ventura, Laia Masferrer i Berta Álvarez.

LES XIFRES

31
equips
competiran durant tot el dissabte amb 8 places en joc a primera divisió, segona i tercera.
61
podis
va aconseguir el club saltenc en totes les categories del darrer campionat estatal.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)