Més esport

Pàdel

Ari i Marrero repeteixen

Pàdel. La reusenca i la canària van revalidar el títol català al RC Polo després de superar en la final Lucía Sainz i Gemma Triay, que es va retirar en el segon set per culpa d’una lesió

La reusenca Ari Sánchez i la canària Marta Marrero van revalidar el títol de campiones de Catalunya en la repetició de la final del curs passat a les instal·lacions del RC Polo. En un duel entre quatre de les millors jugadores del World Padel Tour, el partit decisiu va quedar condicionat pels problemes físics de Gemma Triay, companya de joc de Lucía Sainz, que les va obligar a l’abandonament quan ja perdien per 6-2 i 2-0. En l’edició anterior, Ari i Marrero havien vençut en tres sets (6-4, 3-6 i 6-1).

Onzè títol de Sanmartí

En el quadre masculí, la victòria va ser per a Enric Sanmartí i Adrián Biglieri, que també es van imposar en dos sets a Jordi Juan i David Luque (6-2 i 6-3). En la 25a edició del campionat, el president de la Federació Catalana de Pàdel Pere Hernández va lliurar un guardó de reconeixement a les trajectòries d’Eva Gayoso i Enric Sanmartí, guanyadors de 14 i 11 títols respectivament. La competició va reunir 674 jugadors de deu categories, set de masculines i tres de femenines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)