Handbol

Handbol

barça

Final d’any fora del Palau

Handbol. El Barça, que avui juga a Irun contra el Bidasoa, només disputarà a casa dos dels onze últims partits que li queden per acabar l’any

El Barça Lassa abordarà el tram final d’any pràcticament lluny del Palau Blaugrana. A l’equip de Xavi Pascual li queden onze partits per tancar el 2017 i, d’aquests, només en jugarà dos a la seva pista, contra el Zamora i l’Anaitasuna, corresponents a la dotzena i la catorzena jornada de la lliga Asobal. Els altres nou seran tots lluny de casa. En la lliga de campions, per exemple, competirà consecutivament a la pista del Pick Szeged (diumenge), a Zagreb (el 23 de novembre) i a Nantes (el 2 de desembre), i no ho tornarà a fer al Palau Blaugrana fins després de l’europeu de Croàcia, el mes de febrer. Xavi Pascual entoma la situació amb resignació: “Sabem que tenim molts viatges amb partits a fora, però el calendari ve així i no podem fer res més que acceptar-ho.” Els dos últims partits de l’any seran de la copa Asobal, el 16 i 17 de desembre a Lleó.

Lliga Asobal
Bidasoa - Barça Lassa (avui)
Granollers - Barça Lassa (21/11)
Barça Lassa - Zamora (29/11*)
Guadalajara - Barça Lassa (6/12*)
Barça Lassa - Anaitasuna (9/12*)
Teucro - Barça Lassa (13/12*)
Lliga de campions
Pick Szeged - Barça Lassa (19/11)
Zagreb - Barça Lassa (23/11)
Nantes - Barça Lassa (2/12)
Copa Asobal
Encara s’ha de fer el sorteig, però la competició es disputarà a Lleó el 16 i 17 de desembre
*(data pendent de confirmar)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)