Handbol

Handbol

copa ehf

Calendari dur en el millor moment del Granollers

Handbol. Després de sis partits sense perdre, l’equip vallesà juga aquest vespre a Puente Genil, diumenge debuta en l’EHF i dimarts rep el Barça

Avui, a dos quarts de nou del vespre, el Fraikin Granollers visitarà l’Ángel Ximenez-Avia Puente Genil, el novè classificat de la lliga Asobal. “És una de les pistes més desagradables, en el sentit esportiu. Sents l’ànim del públic des del minut zero, et trobes incòmode. No és estrany que a casa se’ls escapin pocs punts. A més, tenen un bon bloc des fa anys, i aquest estiu han fitxat bé”, explica a aquest diari Antonio Rama, el tècnic del conjunt vallesà. Si fem cas als números, però, el pronòstic hauria de ser favorable al Granollers, que ha encadenat els últims sis partits sense perdre, cinc dels quals guanyant. Una bona notícia en una setmana en què, a més de jugar al camp del Puente Genil, rebrà el Balatonfüredi d’Hongria, en el debut en la copa EHF, i el Barça. “Sempre és millor arribar en un moment òptim, com aquest, en què els partits igualats cauen del nostre costat i tenim confiança. Però no hem de perdre de vista que el partit contra el Puente Genil serà duríssim, que ens ve una eliminatòria d’EHF molt difícil i que, tot seguit, tenim la visita del Barça, que tots sabem com pot anar”, adverteix el jove entrenador nascut a la Corunya.

Rama, que s’estrena aquesta temporada com a primer entrenador, no amaga la seva satisfacció perquè el seu equip, encara en fase de construcció, creixi mentre va sumant punts: “Tot i no jugar com ens agradaria, tot i tenir encara un marge de millora, som tercers en la lliga. Això és molt millor que construir-se amb derrotes.” Aspirar a conservar aquest tercer lloc fins al final del campionat és, però, “somiar massa”, segons el tècnic del Fraikin. “És una posició fictícia, n’hem de ser conscients. Encara hem de jugar contra alguns dels equips més complicats de la lliga, com l’Ademar i el mateix Barça”, diu. Sigui com sigui, és destacable el rendiment que, una vegada més, estan oferint els joves jugadors del Granollers. “És la nostra manera de ser i de fer. Tenim jugadors veterans, com Almeida, Resina, Álvaro Ferrer i Marc Garcia, però la resta són joves. I els donem responsabilitat i minuts de joc. I la resposta és molt bona. La nostra primera línia és molt jove. Ian Tarrafeta, Marc Cañellas, Álex Márquez, confirmen el que havien apuntat en l’handbol de base.”

LA FRASE

Tot i tenir marge de millora, som tercers. Millor construir-se amb triomfs que amb derrotes
Antonio Rama
entrenador del bm granollers

Compte amb el Balatonfüredi

Segons Antonio Rama, el rival que trobarà aquest diumenge el seu equip, en l’eliminatòria preliminar a la fase de grups de l’EHF no serà gens fàcil. “El Balatonfüredi és un equip duríssim. La seva lliga és molt forta Són molt grans i juguen amb molt criteri, no són uns llançapedres. L’eliminatòria serà difícil, i més tenint en compte que la tornada és a casa seva”, diu el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)