Futbol sala

futbol sala

barça

El Barça no falla i ja és a semifinals

Futbol sala. El conjunt blaugrana va tombar la resistència del Rivas en un segon temps seriós del duel de quarts de final de la copa

RIVAS 1 BARÇA 8

RIVAS FUTSAL:Javi Fernández, Pablo Ibarra, Samu, Chicho, Pablo Mel –cinc inicial–, Diz, Lázaro, Gabriel, Bravo, Fran Conde i Jorge Martín.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Leo Santana, Joselito, Ferrão –cinc inicial–, Tolrà, João, Dyego, Adolfo, Rivillos i Rafa López.GOLS:0-1 (6’) Rivillos. 1-1 (20’) Ibarra. 1-2 (22’) Ferrão. 1-3 (22’) Joselito. 1-4 (25’) João. 1-5 (32’) Rivillos. 1-6 (33’) João. 1-7 (35’) Rivillos. 1-8 (40’) João.ÀRBITRE:Gómez i Múnez.PÚBLIC:528 espectadors al Parque Sureste de Madrid.

El Barça Lassa va exhibir autoritat ahir a la pista del Rivas de la segona divisió. Un segon temps molt efectiu dels blaugrana va servir per tombar la resistència del conjunt madrileny que va aconseguir igualar el duel fins a la mitja part. Amb el triomf, els blaugrana tornen a accedir a les semifinals de la copa del Rei després d’una temporada absent.

Ahir, el Rivas, tot i un gol inicial de Rivillos, va aconseguir inquietar Paco Sedano durant el primer temps. Tot i la sobrietat blaugrana, els madrilenys van trobar el camí de l’empat en l’últim sospir amb una diana d’Ibarra. Després de la represa, el Barça no va estar per romanços i va deixar el duel vist per a sentència en només dos minuts. Amb el Rivas entregat, els gols van anar caient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)