Rugbi

El mundial del 2023, a França

Rugbi. La candidatura francesa guanya en l’elecció final les de Sud-àfrica i Irlanda i es jugaran partits a París, Tolosa, Niça i Marsella, entre d’altres ciutats

La Federació Internacional de Rugbi va designar ahir França com a seu del mundial del 2023. La candidatura francesa va derrotar les de Sud-àfrica i Irlanda tot i que l’informe de recomanació de World Ruby, publicat el mes passat, situava el projecte francès en segon lloc, rere del sud-africà.

Amb aquesta elecció França serà la seu d’un mundial per segona vegada després d’haver-ho estat el 2007 en una edició en què també es van jugar partits a Irlanda i al País de Gal·les. El torneig es jugarà entre el setembre i l’octubre i no inclou l’Aimé Giral de Perpinyà entre les seves seus. Els partits es jugaran a París (Sade de França), Marsella, Lió, Villeneuve-d’Ascq, Bordeus, Nantes, Tolosa, Niça i Saint-Ettiene. França organitzarà el campionat tres anys després dels Jocs Olímpics de París.

La pròxima edició del mundial, la del 2019, es jugarà al Japó. Les edicions prèvies s’han jugat a Anglaterra (2015), Nova Zelanda (2011), França (2007), Austràlia (2003), País de Gal·les (1999), Sud-àfrica (1995) i Gran Bretanya (1991). Els All Blacks han guanyat les dues darreres edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)