Esports de muntanya

Picas, a la llista d’ERC

Curses de muntanya. La manresana s’incorpora a la candidatura republicana per al 21-D i ocuparà el lloc 25 de la llista per Barcelona

Núria Picas va anunciar ahir, a Twitter, la seva incorporació a les llistes d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions catalanes del 21 de desembre. “Amb la ferma voluntat d’ajudar el país, us anuncio que estic molt il·lusionada de formar part de la candidatura d’ERC per a les eleccions del 21-D, la cursa de la meva vida”, va escriure la corredora de muntanya manresana. Picas, que ocuparà el número 25 de la llista per Barcelona, és una de les millors corredores del món. Ha guanyat medalles d’or en el mundial i la copa del món d’ultratrail i ha assolit victòries en les proves més importants, com la UTMB. Sempre ha exhibit l’estelada en les competicions en què participa, cosa que li ha portat problemes amb la federació espanyola, de la qual va desvincular-se per córrer per un equip privat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)