Ciclisme

Ciclisme

Alberto Losada penja la bicicleta

Ciclisme. El ciclista barceloní deixa el professionalisme amb 35 anys i després d’haver participat en 17 grans voltes i haver estat un dels gregaris més fidels de Purito Rodríguez

El barceloní Alberto Losada va confirmar ahir al seu compte de Twitter que es retira del ciclisme professional després d’onze temporades a l’elit defensant els colors del Kaiku, el Caisse d’Epargne –actual Movistar– i el Katuixa, on es va convertir en un dels principals gregaris de Purito Rodríguez en les grans voltes.

“Gràcies a tots per aquests anys inoblidables. Ara poso rumb a un altre projecte, amb la mateixa il·lusió”, va escriure el ciclisme en el seu compte oficial. Segons alguns mitjans especialitzats el català obrirà una empresa relacionada amb el món del ciclisme, que oferirà serveis d’entrenament, biomecànica i fisioteràpia mentre que podria continuar competint en algunes proves marató de BTT, com ha fet Rodriguez.

Losada, de 35 anys, es retira sense victòries però amb resultats destacats: un 6è lloc a la volta a Andalusia (2008), un 8è a la volta de l’Algarve (2015), un 11è a la París-Niça (2013) i un 15è a la volta a Romandia (2009). El seu principal llegat, però, són les 17 participacions en grans voltes: sis edicions del Giro, tres del Tour i vuit de la Vuelta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)