Futbol sala

Futbol sala

Divisió d'Honor

A Europa, amb empenta

Futbol sala. El Barça guanya el Llevant amb solidesa i aprofita la derrota de l’Inter per posar-se líder just abans de disputar la UEFA Futsal Cup

BARÇA 4 LLEVANT 0

FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Leo Santana, Joselito i Ferrão –cinc inicial–; Tolrà, João, Adolfo, Rivillos i Rafa López.LEVANTE UD:Nacho Serra, Lucho, Sena, Pizarro i Toro –cinc inicial–; Tripodi, Antoñito, Cecilio, Márquez, Jorge Santos i Buendia.GOLS:1-0 (13’) Aicardo. 2-0 (21’) Rivillos. 3-0 (24’) Rivillos. 4-0 (40’) Rivillos.ÀRBITRE:Cuesta i Peña.PÚBLIC:2.114 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa va sumar un triomf molt important ahir al Palau. Uns punts que serveixen al conjunt blaugrana per tenir la moral pels núvols abans de la fase elit de la UEFA Futsal Cup que disputa la setmana que ve a Pescara i que també li permeten recuperar el lideratge de la lliga. La victòria d’ahir, combinada amb la derrota del Movistar Inter a Saragossa, fa que el Barça torni al capdavant de la taula.

No va brillar gaire el conjunt blaugrana en el primer temps. Després d’un intercanvi d’ocasions a banda i banda, els blaugrana van agafar el timó, però sense gaires ocasions. El Llevant va voler discutir la possessió als blaugrana durant una estona, però sense gaire èxit i inquietant poc. En la segona part, la punteria de Rivillos va fer estralls i Paco Sedano, que va deixar la porteria blaugrana a zero per sisena vegada en aquest curs, no va permetre que el Llevant entrés dins el partit. L’ala madrileny va batre la porteria de Nacho un parell de vegades en només quatre minuts, el Barça va respirar tranquil i es va dedicar a esperar l’hora de la UEFA Futsal Cup, que comença dimecres i en què els blaugrana lluiten per un bitllet en la final four.