Més esport

El Salt GC, profeta a casa

Gimnàstica. Les gimnastes s’exhibeixen en el circuit Iberdrola amb el segon lloc absolut i les del segon equip guanyen la segona divisió

Salt va viure una jornada de gimnàstica artística memorable amb la celebració de la fase classificatòria del circuit Iberdrola, en què els dos equips del Salt van meravellar els seguidors que van omplir les grades del pavelló municipal. El primer equip del Salt GC, liderat per les internacionals Nora Fernández i Laura Bechdejú, no va decebre i va lluitar per la victòria absoluta fins al final amb el Xelska.

La segona posició classifica el Salt per a la següent fase del circuit Ibedrola i el posiciona en un lloc immillorable per lluitar amb els quatre millors equips estatals en la final de Manresa al juny. L’alegria de les gimnastes del primer equip va ser compartida per les joves de l’equip B, que s’estrenaven en una competició d’aquesta categoria. Les joves del planter del club, d’entre 12 i 13 anys, van aconseguir el triomf en la segona divisió i també van pel camí d’arribar a la final de la seva categoria.

L’entrenadora del club, Montse Hugas, va alinear amb el primer equip, al costat de Fernández i Bechdejú, Sara Coll, Marina González, Bonnie Godino, Laura Mora i Laia O. Nogué. Tot i que no hi havia classificació individual, alguns dels exercicis de paral·leles i de barra de les gimnastes van despertar l’admiració d’un públic encara poc acostumat a veure exhibicions d’aquest nivell a les comarques gironines. Especialment aplaudida va ser l’exhibició de Bechdejú en l’exercici de terra. L’equip no va poder celebrar el primer lloc per errors en la barra.

Si l’actuació de les júniors i sèniors del primer equip va ser magnífica, el que va superar totes les previsions van ser les notes de les gimnastes del segon equip, que van demostrar que el planter és ben viu. El jove equip el van formar Aida Valencia, Gina Zao Bou, Jana Libei Guardiola, Nicole De Miguel, Laia Masferrer, Júlia Ventura i Berta Álvarez.

En un campionat amb la participació de 30 equips, també va ser remarcable les actuacions individuals de l’olímpica Ana Pérez, que va conduir el seu equip, el Sur, al vuitè lloc de la classificació. La vilanovina Paula Raya, fitxada pel Coslada, també va demostrar el seu nivell internacional en els quatre aparells.

Això tot just comença

La temporada agafa ara velocitat. La júnior Sara Coll disputarà la setmana vinent el Top Gym a Bèlgica, on es trobarà gimnastes de diversos clubs europeus, mentre que Fernández i Bechdejú prepararan el seu debut en la copa del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)