Futbol sala

futbol sala

UEFA Futsal Cup

El darrer pas per ser a la final a quatre

UEFA Futsal Cup. El Barça inicia el camí en la fase elit de la UEFA Futsal Cup a la recerca del bitllet que el situï en l’anhelada ‘final four’

No hi ha marge d’error. El Barça Lassa comença avui el camí en la fase elit de la UEFA Futsal Cup, el darrer pas per ser a l’anhelada final a quatre de la màxima competició continental. Tres partits d’extrema exigència que determinaran la sort d’un equip que ha dipositat moltes esperances en una competició que feia dues temporades que no disputava. Després de fer una main round gairebé perfecta a Pàdua, el Barça torna a Itàlia per disputar una segona fase de la competició que només reparteix un bitllet entre els quatre participants del grup A. El Pescara, l’amfitrió, l’Ekonomac serbi i el t’Knooppunt holandès no posaran les coses gens fàcils. “Tothom ens posa el cartell de favorit i l’acceptem, però no podem caure en l’error de pensar que serà fàcil”, explicava Andreu Plaza, el tècnic blaugrana, abans de marxar cap a Itàlia. “No hi ha marge d’error i ho hem de saber gestionar. El factor psicològic és molt important”, va afegir el capità, Paco Sedano.

El Barça s’estrena avui (17.30 h, Barça TV) amb el t’Knooppunt holandès, demà (17.30 h) es veurà les cares amb l’Ekonomac serbi, en què milita l’exblaugrana Igor i dissabte (20.30 h) serà el torn per al Pescara de Saad. El conjunt català no podrà disposar dels lesionats Sergio Lozano, Esquerdinha ni Roger Serrano.

LES FRASES

Tenim el cartell de favorit i l’acceptem, però no podem caure en l’error de pensar que serà fàcil
Andreu Plaza
entrenador del Barça Lassa
No hi ha marge d’error, no podem fallar i hem de saber gestionar bé el factor psicològic
Paco Sedano
capità del barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)