Esports de muntanya

L’aventura nocturna

Curses de muntanya. Comença la lligueta nocturna Cims de Girona amb la disputa de la pujada al castell de Sant Miquel (20 h), que tindrà una participació de luxe

La lligueta Cims de Girona comença avui amb la disputa de la pujada al castell de Sant Miquel. La seguiran les pujades al santuari dels Àngels (30 de novembre) i a Rocacorba (14 de desembre). Les tres proves, organitzades pel Club Trail Running Girona, es disputen de nit en format de cronoescalada.

Entre els inscrits, destaca la participació dels vencedors masculins de les tres distàncies de la cursa de muntanya de Girona, disputada diumenge passat: Toti Bes, Jordi Rabionet i Adrià Canimas (els dos últims són subcampió i campió, respectivament, de la lligueta de l’any passat). En dones, Àngela Castelló, habitual dominadora del circuit, torna a la competició després de perdre’s l’edició de l’any passat a causa d’una lesió. Entre les seves rivals hi haurà Cheynna Treto i Marta Morera, mentre que l’actual campiona, Mònica Fabra, no participarà en la prova d’avui.

La pujada al castell de Sant Miquel (20 h) tindrà la sortida a la vall de Sant Daniel i un recorregut de 3,92 km i 445 m de desnivell positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)