Esport i política

26 comitès olímpics seran a Tarragona 2018

Política esportiva. Ballesteros explica que també han intentat sense èxit que Israel i Palestina debutessin en els Jocs Mediterranis

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 comptaran amb la participació de gairebé tots els comitès olímpics adherits –26–, excepte del d’Israel i el de Palestina, segons va explicar ahir l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. De fet, tant Israel com Palestina mai no han pres part encara en el Jocs malgrat ser riberencs. “Ho hem intentat fins al final, però no ho hem aconseguit”, va dir Ballesteros, que va atribuir aquesta absència als “problemes que hi ha”, durant la presentació que ha fet de l’esdeveniment en la Setmana Mediterrània de Líders Econòmics (MedaWeek Barcelona). Uns Jocs que, segons Ballesteros, han de ser també els Jocs Mediterranis de la pau, per la qual cosa esperen “bastir ponts perquè hi hagi diàleg, cooperació, interculturalitat i diàleg religiós”. L’alcalde va destacar que Tarragona és la ciutat més petita que ha organitzat uns Jocs Mediterranis, però alhora espera que siguin uns grans Jocs. Segons Ballesteros, l’esdeveniment s’ha organitzat amb “austeritat” econòmica. També va assegurar que l’organització esperava aconseguir 3.500 voluntaris i que ja en tenen més de 7.000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)