Futbol sala

Andreu Plaza advoca per un canvi de format

Futbol sala. El tècnic del Barça, que avui en fa prou amb un punt a Pescara, entén que l’Elite Round penalitza “massa els errors”

Andreu Plaza, el tècnic del Barça Lassa, es va queixar del risc que comporta el format Elite Round de classificació per a la final a quatre de la UEFA Futsal Cup, en el qual només un dels quatre equips de cada fase hi accedeix: “És massa car. Amb el que costa guanyar una lliga, un sol error t’envia cap a casa. Espero que l’any vinent o el següent es canviï. Als grans no ens beneficia, i un canvi donaria també més prestigi.” Per sort, el Barça va fer els deures guanyant els dos primers partits –6-0 contra el t’Knooppunt holandès i 2-3 contra l’Ekonomac serbi– i avui contra el Pescara (20.30 h), l’amfitrió, en faria pou amb un empat. El Pescara no va aturar l’Ekonomac (3-5) i va vèncer el t’Knooppunt per 9-1, però té possibilitats si venç el Barça perquè, en aquest supòsit, el més probable –si l’Ekonomac fa els deures–, és que es produís un triple empat que es desfaria per la diferència de gols global només dels partits del tres implicats. Sigui com vulgui, el tècnic va elogiar als seus jugadors després del triomf de dijous: “Tot l’equip ha tingut una intensitat brutal, molta concentració i moltes ganes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)