Futbol sala

El Catgas allarga l’agonia

Futbol sala. Els colomencs encadenen la quarta derrota seguida, no saben què és guanyar a casa i s’allunyen dels llocs de copa d’Espanya

Catgas 2 SegÒvia 3

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Abraham, Javi Rodríguez, Iago Míguez, Corso i Ximbinha –cinc inicial– Mario, Pablo del Moral, Pol Pacheco, David Álvarez i Juanqui.NATURPELLET SEGÒVIA:Cidao, Carlos Muñoz, Borja Blanco, Alvarito i Sergio –cinc inicial– Alvaro López, Álex Fuentes, Juanfran, Javi Alonso i Buitre.GOLS:0-1 (19’) Javi Alonso. 0-2 (20’) Javi Alonso. 0-3 (29’) Javi Alonso. 1-3 (33’) Pol Pacheco. 2-3 (37’) Javi Rodríguez.ÀRBITRE:Moreno i Ramos.

El Catgas Energia va encadenar ahir la quarta derrota consecutiva i encara no ha guanyat cap dels partits que ha disputat a Santa Coloma. Els colomencs es van ennuegar en l’entramat defensiu d’un Naturpellet Segòvia, rival directe en la lluita per les places que donen accés a la copa d’Espanya, que va aprofitar la seva efectivitat per situar-se amb 0-2 a favor abans del descans.

En la represa, la tònica va ser la mateixa i d’un contraatac va sorgir el tercer gol d’un conjunt visitant que obtenia molt rèdit de les ocasions que generava. Amb el porter jugador, el Catgas va trobar els forats que no havia trobat en tot el partit. Pol Pacheco, amb un xut de punxó a l’escaire, i Javi Rodríguez van fer dos gols que van permetre somiar la remuntada, però la reacció del Catgas va arribar tard i l’agonia dels colomencs s’allarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)