Tennis taula

Freitas sorprèn i guanya

Tennis de taula. El portuguès es va emportar el Ciutat de Barcelona després de desfer-se dels dos favorits, Mizutani i Ovtcharov

El portuguès Marcos Freitas va guanyar la 31a edició del trofeu Ciutat de Barcelona en imposar-se en la final a l’alemany Dimitrij Ovtcharov, el tercer del rànquing mundial, per 3-1 (11-9, 6-11, 11-5 i 11-4). És la primera ocasió que s’emporta l’àmfora del Ciutat de Barcelona un jugador portuguès. Freitas ja havia donat la sorpresa en la semifinal quan es va desfer del japonès Jun Mizutani (3-1). Ovtcharov, que va ser dos cops campió del Ciutat de Barcelona, ha perdut la final en les dues darreres edicions.

Els dos jugadors catalans, Joan Masip (CER l’Escala) i Adrià Fernández (CTT Badalona), van perdre en els quarts de final per 3-0 contra Mizutani i Ovtcharov, respectivament. El pavelló de La Salle Bonanova es va omplir completament amb un miler de persones que van gaudir d’un gran espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)