Atletisme

atletisme

Adel, a punt per a l’europeu

Atletisme. Mechaal acaba en tercer lloc en el cros d’Alcobendas i serà el cap de files del conjunt espanyol en el campionat de Samorin

El palamosí Adel Mechaal (New Balance), campió estatal de cros, va certificar ahir que és a punt per a l’europeu de Samorin (Eslovàquia) amb un tercer lloc en el cros d’Alcobendas, només superat per l’eritreu Aron Kifle i l’ugandès Timothy Toroitich. “A Atapuerca ja estava bé, però venia d’unes setmanes amb molta càrrega d’entrenament. Aquí m’he trobat més fresc. He sabut gestionar els canvis de ritme, corrent de manera intel·ligent per aguantar fins al final”, va explicar Mechaal, que als últims 400 metres va superar el kenyà Vincent Rono. El lleidatà Ayad Lamdassem, que havia estat el millor corredor espanyol a Atapuerca i Sòria, va cedir ahir davant l’empenta de Mechaal i es va haver de conformar amb el sisè lloc. Lamdassem, en tot cas, va ratificar que també està preparat per a la cita europea, el 10 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)