Rugbi

Rugbi

barça

En la segona meitat

Rugbi. El Barça va vèncer l’Ordizia en un partit ajustat. Tres assajos en els darrers vint minuts van sentenciar

BARÇA 34 ORDIZIA 19

FC BARCELONA:Miniño, M. Garcia, Sanz, Auwerda, Belgrano, Asensi, Hogg, Mirabet, Castiglioni, Guemes, Norel, Barbarit, Losada, Granell i Pezet-Poux. També van jugar: Muñiz, Moreno, J. Cruz, Cornudella i Velarde.ORDIZIA:Aranguren, Lasa, Jaun Pérez, Barandiaran, Iruarriz, Pazos, Delle, Álvarez, Lescano, V. Cruz, I. Korta, Aizpurua, Puyadena, A. Korta i Cronje. També van jugar: Alberdi, Aragón, Orbea, Txurruka, Garmendia, Daviron i Goia.EVOLUCIÓ DEL MARCADOR:0-3 (3’). 5-3 (9’). 5-6 (12’). 8-6 (20’). 8-11 (24’). 13-11 (39’). 15-11 (40’). 15-16 (51’). 15-19 (57’). 20-19 (63’). 25-19 (68’). 27-19 (68’). 32-19 (71’). 34-19 (72’).ÀRBITRE:D.J. Castro. Exclusions: Guemes (22’) i Jaun Pérez (29’).

El FC Barcelona va aconseguir la victòria contra l’Ampo Ordizia en un partit molt anivellat i en què tres assajos seguits en la segona meitat van portar un resultat ampli. Fins al minut 60 de partit els dos equips es van anar alternant en el marcador –15-11 en el descans– però llavors els blaugrana van fer tres assajos en només deu minuts i van decantar la victòria al seu costat. El Barça va aconseguir cinc marques i va poder sumar un punt de bonificació que el situa, superant el seu rival, l’Ordizia, en la sisena posició.