Atletisme

atletisme

Ilias Fifa podrà competir diumenge en el cros de Granollers

Atletisme. La federació li aixeca la suspensió cautelar que pesava sobre ell a instàncies de l’Aepsad arran de l’operació Chamberí

L’atleta del FC Barcelona Ilias Fifa torna a tenir via lliure per competir i podria debutar diumenge mateix en el cros de Granollers. La Federació Espanyola d’Atletisme li va aixecar la suspensió cautelar que li havia aplicat a instàncies de l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (Aepsad) arran de l’operació policial contra el dopatge batejada amb el nom de Chamberí. El fondista, que va ser detingut a Santa Coloma de Gramenet el 25 d’octubre, sempre s’ha declarat innocent i en una compareixença va negar haver consumit mai substàncies dopants ni haver traficat. “Mai he traficat, no tinc ni temps per a aquestes ximpleries”, va sentenciar.

Rafa Caro, l’entrenador de Fifa, va valorar que l’atleta pugui tornar a competir: “El cas es manté sota el secret de sumari, però el fet que li hagin aixecat la suspensió és molt positiu, perquè entenc no deuen haver trobat arguments per allargar aquesta situació. Esperem que es resolgui ràpid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)