Waterpolo

Toca alçar el vol contra el líder

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta necessita sumar la primera victòria en la lliga de campions en el partit d’avui contra l’OSC Budapest (19.15 h, Esport3), l’únic equip invicte del grup A fins ara

L’Atlètic Barceloneta disputa un partit clau en la tercera jornada de la lliga de campions avui contra l’OSC Budapest (19.15 / Esport3). L’equip encara no ha celebrat cap victòria, ja que va empatar el duel inaugural contra l’Olympiacòs i va caure a Brescia en un partit igualat i necessita embutxacar-se els tres punts per no despenjar-se de la lluita pels quatre primers llocs, que donen accés a la final a vuit.

Però no ho tindran fàcil. Els hongaresos han protagonitzat la millor arrencada en la lliga de campions en tres anys. Van vèncer en l’únic desplaçament, en el primer partit a la piscina del Partizan de Belgrad (7-11), i es van desfer gairebé miraculosament del Hannover a Budapest amb una reacció in extremis i fent el gol de la victòria un segon abans del final en una acció de Nemanja Ubovic, exjugador de l’Atlètic Barceloneta i membre de la plantilla que va conquerir la copa d’Europa el 2014.

“És un partit molt important per a nosaltres, necessitem els tres punts per remuntar en la classificació. L’OSC és l’únic equip del grup A amb dues victòries, així que serà un partit ajustat”, afirma el tècnic, Chus Martín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)