lliga de campions

El Sabadell trenca el gel

Waterpolo. Els vallesans van obtenir el primer triomf en la fase de grups en la lliga de campions en derrotar l’Alphen neerlandès. Cabanas i Fenoy van ser els referents ofensius

sabadell 12 alphen 10

ASTRALPOOL SABADELL:Motos, Sergi Cabanas (4), Carrillo, Bustos, López Escribano (2), Muller i Carrasco (1)-equip inicial-, Matoso (1), Gorria, Fenoy (3), Gallego, Víctor Cabanas (1) i Madrones.AZC ALPHEN:Urosevic, Coric (1), Van Gulik (1), Van Mil (1), Mandolini, Miralis (5) i Filipovic – equip inicial-, De Mey (1), Ivosevic, Stienstra, De Zwaan, Indjic (1) i Smith.PARCIALS:1-1, 4-4, 3-2 i 4-3.ÀRBITRES:Seidel (Alemanya) i Radicevic (Croàcia).

Steaua-Jadran; Eger-Sabadell; Alphen-Spandau; Szolnoki-Pro Recco

Bregada fins al final i més complicada del que a priori s’hauria pogut preveure, però no per això és menys valuosa i significativa. Ahir l’Astralpool Sabadell va trencar el gel i va celebrar la primera victòria en la fase de grups de la lliga de campions en doblegar l’Alphen neerlandès en un duel que els vallesans van decantar a favor seu en els últims vuit minuts.

Fins aleshores, la igualtat va presidir l’enfrontament i els de Chava Gómez van patir per agafar el timó. El Sabadell s’hauria pogut plantar al descans amb un mínim avantatge, però una vaselina de Miralis quan faltava un segon perquè sonés la botzina ho va evitar. Inicialment, als vallesans els havia costat entrar al partit. El respecte havia presidit els compassos inicials amb les defenses guanyant la partida a uns atacants indecisos i precipitats.

Matoso va inaugurar el marcador a les acaballes del primer quart, però Miralis, un malson per als catalans ahir a Can Llong, va contrarestar a 21 segons pel final. En el segon acte, els vallesans van desaprofitar la tercera superioritat per desfer la igualtat i el visitant Coric va replicar superant Motos (1-2).

Després de tres accions de superioritat desaprofitades, Fenoy va transformar en gol la quarta i la cinquena que van servir per contrarestar els encerts visitants (2-2 i 3-3).

Als catalans els va costar desempallegar-se del rival. En el tercer quart, els gols de Fenoy i Cabanas, autors de tres i quatre gols, van obrir una escletxa de dos gols (7-5), però l’alegria es va evaporar de seguida (7-7). López Escribano va recuperar la iniciativa per als vallesans (8-7) i a l’inici de l’últim quart es va viure una de les jugades clau. Els de Gómez van salvar un atac amb dos homes de menys i a partir d’aquí van obrir un forat en el resultat que van saber defensar.

ELS PROTAGONISTES

Teníem ganes de puntuar. Ha estat un partit físic, ens hem sacrificat, i al final hem guanyat
Òscar Carrillo
jugador del cn sabadell
Duel igualat, però en l’últim quart hem tingut una acció amb dos de més i després ens han sentenciat