Natació

Natació

Renuncia a l’europeu

Natació. Mireia Belmonte no anirà al campionat d’Europa de piscina curta de Copenhaguen perquè es vol centrar en la preparació de la temporada d’estiu de l’any 2018

Mireia Belmonte ha renunciat a participar en el campionat d’Europa de piscina curta de Copenhaguen, Dinamarca, que es disputarà del 13 al 17 d’aquest mes de desembre, per poder preparar millor la temporada d’estiu del 2018. La badalonina i Fred Vergnoux, el seu tècnic personal i entrenador en cap de l’equip espanyol absolut, han pres aquesta decisió tot i que ella va ser convocada per a la competició fa només uns dies. La nedadora de l’UCAM Fuensanta havia de disputar cinc proves en l’europeu i tenia força possibilitats de pujar al podi i lluitar per diversos títols. La intensitat competitiva dels darrers anys ha estat una de les raons que han tingut en compte per renunciar a l’europeu i poder centrar la seva preparació en una temporada llarga, per afrontar amb garanties els objectius internacionals de l’estiu de l’any 2018.

L’entrenador de la campiona olímpica i mundial dels 200 m papallona, Fred Vergnoux, ha informat de la decisió final: “Hem decidit optar per una preparació llarga aquest any i estar una mica al marge de la competició internacional en aquest primer cicle.” L’entrenador de Mireia Belmonte també ha explicat: “Hi ha fases en què la regeneració és clau, i no podem pretendre competir a un nivell més alt sense una preparació òptima. L’ambició de Mireia no té límits, però som conscients que no és el moment ni de competir ni d’arriscar la temporada.” Fred Vergnoux ha especificat que la nedadora està “bé” i que continua amb la seva preparació, però també ha afirmat: “Ara la prioritat es la tranquil·litat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)