Futbol sala

Conserva el lideratge

Futbol sala. El Barça Lassa aconsegueix l’onzena victòria en la lliga contra el Santiago en un partit que va tenir ben controlat i continua líder

BArça 3 santiago 1

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Santana, Batista, Dyego, Ferrao –inicial–; Rivillos, López, Adolfo i Joselito.SANTIAGO FUTSAL:López, Armando, Zequi, Álex Diz, Verdejo –inicial–; Sánchez, Everton i Antonio Diz.GOLS:1-0 (7’) Ferrao. 2-0 (22’) Ferrao. 2-1 (23’) Álex Diz. 3-1 (33’) Joselito.ÀRBITRES:Rodríguez i Hernández.

12 0 3 9 27 48

El Barça conserva el lideratge després d’aconseguir l’onzena victòria en un partit que va tenir sota control. Léo Santana avisava amb un pal tot just en el segon minut. El Barça va continuar amb el domini i va obtenir premi en una gran acció individual de Ferrao que feia pujar el primer gol (7’). Els gallecs també van tenir les seves oportunitats per empatar, com la que el porter Juanjo va aturar a Zequi (14’). El Barça va pressionar el Santiago al seu camp en els últims minuts del primer temps, però no va poder obrir més marge.

Poc després de la represa, però, Ferrao tornava a marcar –11 gols ja en la lliga– i obria avantatge. El Ferrol no es va acoquinar, i en una bona contra Álex Diz feia l’1-2 amb un xut fort. En el tram final, el Barça recuperava els dos gols d’avantatge amb un gol de falta de Joselito (3-1, 33’). El Santiago va arriscar en els últims minuts jugant amb porter-jugador, però no va tenir ocasions clares i a punt va estar de rebre el quart gol.

El Catgas visita el cuer

El Catgas Santa Coloma visita avui (19.30 h) la pista del cuer, el Ferrol, l’únic equip de la competició que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada. Serà l’enfrontament ideal perquè l’equip colomenc trenqui una ratxa de quatre derrotes consecutives. Malgrat l’agonia de les últimes jornades, el Catgas continua a sis punts de la zona de descens. El d’avui serà el primer dels cinc partits que els colomencs jugaran en només 21 dies, que seran clau per a les seves aspiracions. Cristian, en el tram final de la seva lesió, i Ari Santos, seran baixa.