Atletisme

“Des de l’any 2012 que no estava tan bé com ara”

Atletisme. Àngel Mullera guanya el Cros de Salt l’endemà de córrer la cursa d’Aranda. Triomf promesa de Quim Costa i femení d’Anna Puigvert

Àngel Mullera (Lloret la Selva) va disputar ahir a Salt la seva segona cursa en menys de 24 hores. El bronze europeu en 3.000 obstacles havia fet el Cros d’Aranda dissabte a la tarda i ahir, al Pla dels Socs, en la cinquena de les 10 cites del Circuit Gironí de Cros, va completar la càrrega competitiva que tenia planificada per aquest inici de desembre. “Buscava volum de competició, aquesta setmana és pont i marxo amb la meva dona i els nens. I buscava això: carregar fort, i aquesta setmana fer un dia sèries, pujades i altres coses que no fas en setmanes de competició”, va dir Mully després de guanyar amb molta solvència. “Molt content perquè vaig córrer a Aranda amb un viatge de prop de 7 hores i vaig arribar-hi bé. Les sensacions, molt bones en un cros nacional fer top-15, el 14 aguantant les tres primeres voltes amb grup força bo com és Carro, Martos o gent que fan molt bé el cros. Sí que eren sis voltes i les últimes tres vaig patir molt i vaig aguantar el que vaig poder, per acabar a 3:15 en un circuit de pujades i baixades i molts girs que, a mi, pel meu estil de córrer, no em va gaire bé perquè soc més constant”, deia el lloretenc just després d’acabar els 9 mil metres. “A Salt era buscar un entrenament amb bon rodatge que m’ha sortit a 3:20 i venir aquí al circuit gironí sempre agrada, pels nens i l’ambient i content per acabar la setmana amb positiu”, hi afegia un dels atletes internacionals sorgits del calendari d’hivern a la demarcació.

Desembre

“A la Jean Bouin la setmana passada vaig millorar 50 i 55 segons les meves dues últimes participacions. Per l’alçada de temporada que estem, la veritat, en els últims anys... Des del 2012 que no estava tan bé”, va sentenciar Mullera sobre el seu estat, a l’inici de desembre, en una planificació enfocada a l’estiu. “En Jonathan Romeo fa que m’espavili. És un atleta que està davant meu, de casa i amb qui ens veiem cada dia. Ell ara està dos o tres graons per sobre i això fa que em vulgui posar en forma. Ens ajudem en els entrenaments i espero acabar l’any amb una marca personal en els deu mil a la Cursa dels Nassos”, va dir respecte al mundialista, a Londres, l’estiu passat.

A més d’Àngel Mullera, els triomfadors de la jornada, gèlida en la seva arrencada, van ser promesa Quim Costa, i Anna Puigvert, en noies. L’atleta de Celrà, de 21 anys, ha guanyat les dues curses de la lliga de cronoescalades nocturnes Cims de Girona –dijous passat als Àngels– i prepara la temporada de muntanya disputant el circuit. D’altra banda, l’atleta de Banyoles va guanyar una cursa sense cap de les primeres classificades en les quatre anteriors cites del circuit.

EL PROTAGONISTA

Buscava un entrenament amb bon rodatge, que m’ha sortit a 3:20. I venir al circuit gironí sempre agrada
Àngel Mullera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)