Ciclisme

L’UCI demana perdó a Sagan

Ciclisme. Diu que l’exclusió del Tour no va ser correcta i el ciclista retira la demanda al TAS

La Unió Ciclista Internacional (UCI) va admetre ahir que Peter Sagan no va fer caure intencionadament Mark Cavendish en l’etapa del Tour de França que va acabar a Vittel en un esprint massiu. Sagan va ser expulsat aquell dia i va quedar sense la possibilitat de lluitar pel mallot verd i per la victòria en més etapes. Sagan va acceptar el comunicat de l’UCI d’ahir com una disculpa i va retirar la demanda al TAS que havia posat per l’expulsió.

L’UCI va arribar a la conclusió que l’exclusió de Sagan no es va ajustar als fets que van passar en aquell esprint després d’examinar vídeos que incloïen imatges a les quals no van poder accedir els comissaris en el moment que van prendre la decisió de fer-lo fora de la cursa en entendre que el colze dret del triple campió del món va fer caure de manera voluntària un dels seus rivals en l’esprint.

Amb aquest cas, l’UCI també s’ha compromès a a aportar un comissari de suport amb un vídeo especial per a les clàssiques i voltes del World Tour. Sagan també entén que els comissaris van fer el que van poder en aquell moment amb les imatges de què disposaven: “El que ha passat ja està oblidat. Ara es tracta de millorar el nostre esport per al futur. Espero que el que em va passar hagi servit per demostrar per què és tan difícil la feina dels comissaris i que l’UCI hagi reconegut la necessitat de facilitar encara més la seva feina”, va expressar el ciclista eslovac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)